Dit is mijn stukje wereld

Binnen 1 jaar nadat ik me heb ingeschreven bij de KvK kan ik daadwerkelijk zeggen: “Ik ben begonnen” (als zelfstandig loopbaancoach). Mijn website is online en met hulp van een hoop mensen ontelbaar keren bijgeschaafd, “gebraind” over “wie zijn mijn ideale klanten”, en “wat is mijn ding”, en de 1e gesprekken op het strand gevoerd met werkende professionals (hoe fijn trouwens: “werken” op het strand). Is het nu allemaal perfect? Nee, maar dat hoeft ook niet. “Start voor je begonnen bent” is een advies wat voor mij belangrijk was om meerdere malen te horen de afgelopen periode. Door te doen leer je wat je moet gaan zeggen ze ook wel, dus ik ben de reis begonnen en ben benieuwd waar dit mij en mijn klanten gaat brengen.

Ik dacht altijd dat ik precies moest weten wat mijn ding was. Maar ergens een vlag in de grond planten en zeggen “dit is mijn stukje wereld wat ik ga uitbouwen” en gaandeweg ontdekken wat je “ding” is, werkt beter volgens mij.

Schuiven naar boven