Wat is non dualiteit? (door Paul Smit)

Een paar jaar geleden ben ik via mijn eigen coach die ik destijds had in contact gekomen met het begrip “non-dualiteit”. Mijn startpunt waren o.a. de boeken van Jed mc Kenna (Spirituele verlichting? Vergeet het maar!) en Tony Parsons (Het open geheim). Dat heeft mijn wereldbeeld aardig op zijn kop gezet kan ik zeggen.

Ik kan er een heel artikel over schrijven, maar er zijn een hoop leraren die dit begrip beter kunnen uitleggen, waaronder Paul Smit, ook bekend van zijn populaire podcast “praten over bewustzijn” (samen met Patrick Kicken) die over hetzelfde onderwerp gaat (zeker n aanrader voor in de auto trouwens!).

Eigenlijk een beetje gek, want in wezen valt er letterlijk niks over te zeggen wat “het” is.

Enfin, check de video:
(Video afkomstig van zijn Facebook kanaal)

Wat is nondualiteit?

Geplaatst door Paul Smit op Dinsdag 19 januari 2016

Schuiven naar boven