Ik help jou te te zien wat voor gouden inzichten (drijfveren, kwaliteiten, dat waar je echt voor staat) er vlak onder je neus liggen..
En hoe dat goed in de etalage te zetten

Tomas de Graaf

Loopbaancoach en trainer

“Life is always happy when it is expressing itself”
(Call of the Wild – Jack London)

Over mij

Elke maandagochtend ben ik te vinden op het strand van Wijk aan Zee waar ik mijn zwemclubje een duik neem om ons daarna op te warmen bij het haardvuur van Timboektoe. Verder speel ik af en toe een pot rugby bij de Castricumse Rugbyclub en als het kan maak ik samen met mijn vriendin graag mooie reizen richting oorden met relaxte mensen, pittig eten, mooie stranden en palmbomen (Indonesië, Thailand, Filipijnen)

Ik zit inmiddels in mijn “3e carrière”: Na een studie communicatiesystemen heb ik een paar jaar in het buitenland in de horeca en als reisleider gewerkt. Daarna werd het tijd om “serieus” aan het werk te gaan zoals dat heet.

In deze periode heb ik als vooral veel interim klussen bij grote financiële instellingen gedaan. Ook heb ik in deze periode ruim een jaar als accountmanager gewerkt waarbij ik verantwoordelijk was voor de detachering van professionals bij een grote bank.

Tijdens deze periode ben ik ook begonnen met het geven van workshops aan mijn eigen collega’s en ontdekte ik dat mensen een stapje verder te helpen in hun loopbaan bewustzijns-proces en professionele communicatie iets is waar ik graag mijn werk van wilde maken. 

 Sinds 2013 werk ik als loopbaan en sollicitatietrainer en coach bij UWV, waar ik honderden professionals heb begeleid in een nieuwe stap in hun loopbaan.

Per 2019 doe ik dit naast mijn werk bij UWV ook onder eigen titel als loopbaancoach voor werkende 30+ professionals. 

Klik hieronder voor mijn Linkedin profiel:

Visie op werk en loopbaan

Werk is naast een prettige plek om te wonen en een relatie een van de belangrijkste zaken in het leven van een mens.

Uit ervaring weet ik dat niks geestdodender en frustrerender is dan vast zitten in een baan, functie of bij een organisatie die niet (meer) bij je past.

Ik heb ook ervaren dat het “hebben” van een goede coach die een goede spiegel is en je wezenlijk inzicht geeft in je gedachtes, houding en gedrag, goud waard is als je bewust bezig bent om een nieuwe stap in je loopbaan te zetten. 

Het is mijn missie om de beste coach en (levens) gids te zijn voor 30+ professionals die ik kan zijn en blijf me daarin continue ontwikkelen. Aandacht voor wat er nu is, plus humor, relativeringsvermogen en een no-nonsense houding is daarin de manier hoe ik graag met jou in gesprek ga.

Ik ben daarnaast overtuigd dat een ontspannen context positief bijdraagt aan de kwaliteit van het gesprek. Daarom werk graag op locaties op of rondom het strand.

Schuiven naar boven