Wat anderen zeggen

Alsof iemand een glas ijs koud water in je gezicht gooit – heerlijk en inspirerend nuchter!

Tomas prikt er werkelijk doorheen – zowel door de nonsens vragen & verwachtingen van HR functionarissen (zoals de wens naar de 7e poot, aangezien ik onlangs begreep dat een schaap met 5 poten niet voldeed), alsmede door je eigen onzekerheden als gevolg van dit soort onrealistische verwachtingen. En als je Tomas hebt gesproken heb je weer dit heerlijk realistische genuanceerde beeld van wat er eigenlijk tijdens je sollicitatie gaande is.

Zoals iemand hier reeds passend omschreef “Een geweldige radar voor bull. . . in sollicitatieland”.

Zou leuk zijn als je Tomas met een onzichtbaar ear-set op afstand zou kunnen horen hoe hij tijdens je sollicitatiegesprek telkens in je oor spreekt:
”wat een flauwekul . . .“  Maar dan zou het moeilijk worden om niet in lachen uit te barsten..

Peter Simon
Innovatie & Business Developer

Klankbord bij het maken van keuzes

Ik heb bij Tomas een klankbord gevonden om mijn carrière keuze te onderbouwen. Het is soms moeilijk om in je carrière zelf de juiste stappen te maken. Dan is het mooi dat je met Tomas kan sparren en bepalen wat ik zelf belangrijk vind in een baan.

Timo
Financieel controller

Tomas schudt je wakker

Tomas schudt je wakker met zijn vragen en confronteert je met wat je van jezelf laat zien in je pitch, linkedin-profiel en cv. Zo wordt duidelijk waar je nog aan moet werken en zorgt Tomas ervoor dat je (nog) beter formuleert wat je wil en wat je kan.

Martine Kuijs-Nieman
Eigenaar technisch vertaalbureau MK Vertalingen

Een geweldige radar voor bullshit in sollicitatieland

Tomas heeft een geweldige radar voor bullshit in sollicitatieland, èn voor jouw talent. Als jij nog in de mist zit, haalt hij de pareltjes in de vorm van een heldere profieltekst al tevoorschijn!

Ronald
Onderwijsontwikkelaar en Docent

Direct en confronterend, zet je aan het denken

Tomas stelt directe, en soms confronterende vragen die je aan het denken zet. Hij pretendeert niet alles zelf te weten, maar helpt je bij de zoektocht naar “wat wil ik en waar is die baan voor mij” door confrontatie, en overzicht aan te brengen in dit proces. Hij verliest de ontspanning niet uit het oog, wat voor mij zeer waardevol was. Een bijzondere periode in mijn leven, met als resultaat een nieuwe baan

Jacobine
Sr. Fashion Buyer

Een opgeruimd gevoel

Wat over is gebleven is een opgeruimd gevoel. Je hebt met mij een hoeveelheid aan mogelijkheden opgeschoond. Het is voor mij helder geworden. Wie ben ik, wat doe ik graag en waar ben ik goed in? Waar wil ik in mijn professionele leven heen en hoe bereik ik dat?

Sara
Medical Research Analist
Schuiven naar boven